GameOver

Серез
Псує весну тривога навісна.
Тривожно так, що й тиша не вгамовує.
Чекає всесвіт, а чого — бозна,
Чи то продовження, чи то GameOver'у.

Ловлю себе, що гадками грішу,
І розум шаленіє забобонами,
І подумки табличку вже пишу:
"Стороннім потойбічним заборонено".

Тривожність павутинням висне з віт.
Неспокою не висловити в слові...
Чекає світ, але боїться світ
Почути в громі вибухів: "Game Over".