Квiтки на полотнi

Галина Би-Локур
Квітки на полотні,
весняна нескінчена гамма.
Всі ночі і всі дні,
 і вечори, і ранок.

То вишиванка вишита мені.
То вишиванка обіцянок.

Рожеві і червоні
нитки з усіх доріг.
І сивина на скронях,
і щастя оберіг.

Та чи на це я маю право?!
Чи може я чиясь слуга...
Ні. І не буваю лукава,
боюсь про це сказати вам.