Загадай мрiю

Галина Би-Локур
Чуєш в саду співає птаха,
розкриває дзвоник лист.
Хочеться сміятись, плакать,
серце просить посміхнись.

 Загадай таємну мрію -
Ти для когось є єдина.
Вічність часом володіє,
ми ж пливем в життя човнах.
 
Попритихла весни повінь,
 тихий - тихий води плин.
Ріка життя тече невпинно,
а ми іще любить змогли б.