In alt zi

Красный Рыцарь
In alt; zi,tu nu ve-i fi cu mine,
Alt; zi,nu este ieri ;i nu e azi,
O zi,;i poate nu din s;pt;m;n;,
O alt; zi, c;nd singur am r;mas.

S;-mi fie sete? :-Nu, eu un pojar!
Foame? :- iar;;i,nu mai pot m;nca,
;i-n gelozie este in z;dar,
Nici o ;igar;,nu pot respira.

Afar; ploaie,nu e ap;-n du;,
Sau t;mpit ;i lamile pe fa;;,
C;ci nu a fost demult; barba ras;,
;i capul ;l ;ineam tot timpul sus.

Mirosul t;u c; florile uscate,
In alt; zi cu ele ;ns;rcinat;,
Dar poate eu rapid m; deplasase-m,
Tu ai r;mas,dar eu mereu sunt dus?

In alt; zi,in alt; s;pt;m;n;,
;mi trebuie timpul s; m-adaptez,
;i iar;;i ;mpreun; ;i de m;n;,
In alt; zi odat;-o s; m; vezi...
In alt; zi,c;nd tu cea mai frumoas;,
In alt; zi,c;nd tu o s; m; crezi!