з молитви шепочу слова

Галина Би-Локур
Ти, Боже збережи усіх живих.
З молитви
шепочу слова,
 для тих, що зранку в поле вийшли,
для тих, що випікають коровай.
І дай, усім ти, Боже сили,
щоб розквітала матінка земля,
щоб сміх лунав щасливий.

Якщо не так, ти, Боже
трішечки поправ.
Додай здоров’я, мудрості, відваги.
Така сьогоднішня пора,
щоб кожен день
прийдешній славить.