Emily Dickinson 107 Т was such a little-little boa

Василий Крисанов
107

'T was such a little-little boat
That toddled down the bay!
'T was such a gallant- gallant sea
That beckoned it away!

'T was such a greedy, greedy wave
That licked it from the Coast;
Nor ever guessed  the stately sails
My little craft was lost !

107

Был кораблик мал-мал на просторе
Карапузиком полз по заливу!
Было светски-любезное Море,
Вдаль манило его до отлива!

Жадной-жадной волной в криках чаек
Слизан был мой корабль с Берегов;
Невдомек парусам величавым
Был бумажный кораблик таков!