Мабуть

Алина Егорова 3
   Варто чи ні жити без тебе?
   Я б полетів з тобою в небо.
   Я повернув би час назад
   і сказав би так:
   Я люблю тільки тебе,
   Богом дану мені.
   Моє серце палає
   у вогні,
   що ти дАла мені,
   Богом дана одна,
   моя лебідко кохана...

      Олександр Пономарьов



Пестить на сході цілунки сполоханий ліс.
Серед квітучих садів ти кохаєш і мрієш.
Хочеш зірок коливання, калиновий зиск,
Де моїм серцем, як словом своїм, володієш.

Небо торкається тіла в гарячих руках.
Ніч-ворожея звела молитвАми докупи.
Варто тонути в озерах - спокусливих снах.
Гріх первородний ми маєм с тобою спокути.

З вітром сміється дитячий садочок ялин.
Хмари на горах, як любощів янгольскі крила.
Обрій мережить вітрила із білих хустин...
Мабуть душа моя білому світу зраділа.