Смотрю на солнце по утру, боясь ослепнуть...

Андрей Российский
Смотрю на солнце по утру, боясь ослепнуть,
Так светит ярко сквозь алмаз познаний светлых.
Блистают грани мимо глаз - Аллах, помилуй!
Что значит каждая из вас? И под каким углом?




I'M LOOKING AT MORNING SUN, FEARING TO GET BLIND...

BY ANDREY RUSSIAN

I'm looking at morning sun, fearing to get blind,
So shines lively through diamond of knowledges bright.
Verges are glittering across the eyes - Allah, give mercy!
What kind of meaning one of you? Under what angle?