Послухай, як тече вода,

Галина Би-Локур
Послухай, як тече вода,
послухай, як співає скрипка.
Як мало днів нам і ночей...
уже біліє ранок в шибках.

І буду слухати, і мовчати,
твоє мовчання, і немовчання.
Шукати правильність в речах,
шукати зорі на світанні.

Подяку слати всім богам,
за голос до якого звикла.
За всі нескорені висоти.
За сподівання і шляхи,
по зорях до яких йшли.

За ніжності ранковий дотик,
що розбудив, що розбудив…