Мир найкраща перемога

Тамила Соло
Чого ти хочеш моя земле ?
Як хочеш миру - не війни,
То ненавидiть припини,
Людей прости, гнівивших Бога :
Дай жити всїм, то й нам дадуть.
Знай : мир – найкраща перемога,
Хоч мертві сраму й не імуть.

За що воюєш , моя земле?
За що горять твої міста,
Невбереженнії без Бога?
І звідки просиш допомоги?
І хто тобі її подасть?

Ти ще воюєш , моя земле ?
За що вмираєш ти в синах?
Розкольники в твоїх церквах,
Твоїх дітей без Бога христять
Ти свій церковний топчеш стяг-
На ньому Бог і Він не плаче.
Покаємося й знов пробачить,
І примиритись допоможе
Бо православна віра- Божа-
Спасе й захистить ще не раз