здалось щасливi

Галина Би-Локур
Яка пора,
уже квітує жито.
І шелест в пишних яворах,
шепоче буйний вітер.

 І цвіт між листом.
Гаптування моє.
І тонкий запах, і плаття біле,
й пташине підняте крило,
 над садом, над полем
розкрите.

Куди летіли?!
Що берегли?!
В тім чистім полі на стерні,
відцвіло, відгоріло.

Намисто біле, на чисто вимитій землі,
вдавалось милим.
Летіли в небі журавлі…
Здалось… щасливі.