З днем народження тебе

Боровский Владимир Анатольевич
 З днем народження тебе
Щастя вам бажаю,
Тільки ви впустіть мене,
Бо вже помираю.

Я шматочок хліба з'їм,
І піду до хати,
Але можна ще й сто грам,
Щоб було як спати.

Закусити ковбасою
Мріяв я з дитинства;
Геть хазяїн ще не бачив-
Ось такого свинства.

Вип'ю трохи я компоту,
Мабуть це найкращий:-
Іменного взяв торта,
Потягнув до пащі.

Аж не втримався хазяїн
Що се за нахабство?
Бо сюди лише прийшло
Деяке начальство.

Не запрошував бомжів я
Геть бігом із хати,-
Треба друзів депутатів
Завжди поруч мати.

 1996р.