Миру та тишi

Галина Би-Локур
Миру та тиші!
Голубка гулить і гулить
й для птиці затишшя не лишнє,
до сонця в безхмаря летить.

Розвіється морок.
І будемо скоро сіяти, орати,
садить.
Зерна надії,
синього льону,
і тиху людську благодать.