Ти зникла десь

Александр Новаковский
Ти зникла десь, а я тебе шукаю,
Знайти тебе не можу я ніяк.
Та в мене є звичайне запитання,
Що було в нашому житті не так?

Були ми поряд, плакали, радiли,
Жили з тобою, як одна сім'я.
А вранці ти кудись  від мене зникла
Що сталося? не розумію я!

Можливо, чимось я тебе образив?
А може бути щось не так зробив?
Прошу пробач, пробач мені, кохана.
Я вірю, що тебе не загубив