ол...

Петр Терзи
Ол бенимьнянь - диль бенимь,
ол кендиннянь - диль кеньдинь...
Севдада ол, икаарда...
хемьдя коркма кайбетьмя...
Ол услу - диль кюсюлю,
диль зеньгинь, ама мутлу...
Ол онуннан, кимь сени
зоорунда бракаамады...