Передмiстя. Сад. Бузок

Галина Би-Локур
Передмістя.
Сад. Бузок.
Аметист в рожевий в листі.
На хвилинку вир замовк,
тишу заколихує в колисці.

Не Париж...стрільчата вежа.
Перед нею люд затих.
Мати божа, мати божа...
Тут земні усі щедроти.

 Облітає цвіт метелик.
Кожна квітка певний труд.
Білі, голубі, рожеві-
різні ноти, різний звук.

Навіть люди тут веселі.
І війни нема… нема…
 Але ж є...десь поблизу свищуть кулі,
на яву, не в страшних снах.