А я за тобою сумую

Александр Цихач
Дитинство давно відлетіло
В далекі-далекі краї,
Та мамина посмішка ніжна
До мене приходить у сні.

Давно уже мами немає,
Сумує за нею душа.
Десь в небі безмежному сяє
Матусеньки ясна зоря.

А час все тече без упину,
Вже сива моя голова.
А я за тобою сумую,
Рідненька матусю моя.