Выпускникрин гимн

Фатимат Османова
Чи сифте камар ,
Мектебдин варар,
Чаз гайи тарсар,
Хуьда рик/ера!

Бубайрин гьунар,
Дидейрин лувар,
Ч/угур зегьметар,
Хуьда рик/ера!

Илимдин бине,
Ийидач куьгьне,
Чирвал кьаз вине,
Хуьда рик/ера!

Вири чи дустар,
Стхаяр вахар,
Чи шад тир вахтар,
Хуьда рик/ера!

Чи мектебдин т/вар,
Игитдин гьунар,
Баркаллу крар,
Хуьда рик/ера!

Негь авун душман,
Кьун арха жуван,
Чирун пис-хъсан,
Хуьда рик/ера!

Халкьдин адетар,
Камал  суьгьбетар
Авур гьуьрметар,
Хуьда рик/ера!

Дуствал вафалуз,
Кьинелди шаксуз,
Тавун кьил агъуз,
Хуьда рик/ера!