Блiклi тiнi ходять колом...

Яна Щербина
Бліклі тіні ходять колом,
Попередом навпаки.
Віє холод безпризором,
Над подвір'ям той чуми.

Розхристання, вірогубство,
І глумління над святим.
Окривавленно сміються,
З глузду смрадно скачучи.

Лживі багнища як сонце,
Тим хто істину поправ,
Виссю їм здається донце,
Та судити - Бог лиш прав.

13.04.2022