Не людина, не звiр, i не демон

Мери Мортем
Не людина, не звір, і не демон
Те, що зараз йде по землі
То пусте і мертве обличчя
На порожній такій ж голові!
Без думок, без надії, без сенсу-
Воно слуха команди згори,
І не знає що таке серце,
Світ для нього - лише прапори.
Не людина, не звір, і не демон
То є чиста субстанція зла!
Хай згорить у пеклі створіння,
Що й у собі не бачить життя!