В холодну нiч

Алла Дядык-Кузнецова
Холодна ніч, мов м'ятний пряник...
За плечі вітер обійма.
А місяць увімкнув ліхтарик -
В мій зошит глянув крадькома.

По небу чорному доріжка
Із зірочок біжить сама,
На дах прийшла до мене кішка -
Самотності уже нема...

А вранці прийде справжнє літо
І дуже теплий вдалий день.
І полуницю соковиту,
Черешню стиглу віднайде.

Життя смакуєм повну чашу.
Неспішні робимо ковтки.
І сподіваємось на краще
Через години і віки.