Припомнилась украинская фраза

Елена Нарижняк
Припомнилась украинская фраза
Весьма далеких и прошедших дней :
"Вставайте , хлопцi!
Напишiть Султану ,
Що ми позапрягали всiх коней ".

До Криму нам за сiллю довго iхати ,
Але нам свiтит наш Чумацький Шлях .
У нас нема нi образiв , нi свити ,
Лиш пара вишиванок в рядниках .

Одну iз вишиванок надiваем ,
Коли пiдводи з сiллю пiд попоною .
В другiй ми iдем , щоби зустрiчали
Жiнки i дiти , всяко за забором .

     16 06 2022

   Пускай Арестович простит мне англо-русско -украинский
   язык  .