Не пара

Александр Новаковский
З тобою разом ми не пара,
Скорiше, навіть, навпаки.
Повинні бути ми окремо,
Бо швидко йдуть нашi роки.

Стосунки наші холодніше,
Між нами зріє тільки лють.
І вже не буде як раніше,
Колишнього не повернуть.

Ти вже мене не розумієш,
І мене уникаєш ти.
Та уже  у нас, як у родини,
Немаэ спильнои мети.