I знов ця бiрюза...

Евгений Семененко
І знов ця бірюза,
яка Вам так пасує.
Природняя морська,
ніщо не імітує.

Мабуть це колір сліз
русалок із безодні,
приречених життя
прожить в стихії водній.

Коварну карму їм
даремно приписали -
жінки усі такі,
якщо їх не кохали.

А може бірюза -
колір не сліз, а крові
морських слизьких медуз,
що жили без любові.

Безжально жалять всіх,
хто тільки їх торкнеться,
тому медуз кохать
ніхто і не береться.

Та ні, не може буть,
такий чудовий колір
не може сотворить,
хто жив не у любові.

Салація - жона
царя морів Нуптуна
Все красить в бірюзу -
така її фортуна.

Красива, вільна і
обласкана прожи'ла,
як Ви на знімку цім
обласкані Світилом )