Пани Муза

Анатолий Сергеевич Казаков
Пані Музо, пані Музо,
Ти позбав мене конфузу,
Ти пошли мені натхнення
Про криваве сьогодення.

Бо нездатний йти до війська,
Боронити рідне місто,
Я повинен воювати
З поетичної гармати.

19.6.2022. рік
Харків - Журавлівка