Ранiше. Зараз

Элен Ленц
Раніше я просила все завершити:
Мені не писати і не дзвонити...
Та зараз я прошу не відпускати
І щосили мене любити.

Раніше просила забути мене,
Щоб не довірялась твоїм обіймам.
А зараз боюсь, що все мине,
І не відчути політ на крилах.

Раніше хотіла все скінчити,
Бо знала, що потім буде складно.
Та зараз я хочу тобою напитись,
Обійняти тебе сильно і жадно.