Коли веде МЕТА!

Светлана Дарящая Свет
Сиджу собі удома, нема в мене диплома,
Але я так співаю, неначе соловей.
Пісень багато знаю, і власні теж складаю,
Бо Дар від Бога маю співати для людей!

Є ліжечка чарівні, вони тримать на рівні
Мені допомогають мого життя процес.
І спину вигрівають, на творчість надихають,
Бо Східна Медицина рулює в Нуга Бест!

Хай каже хто що хоче, про себе знаю точно,
Я крила розправляю, неначе той Орел,
Чека на мене сцена, і світова арена,
І визнання всесвітнє! Все буде Гуд і Вел!

Я не сиджу, не мрію, і не таю надію,
Бо Мрія вже за мною на всіх парах летить,
Мов Вічне Сонце сяє, мов квітка розцвітає,
Свій простір обирає, і втілюється вмить!

Лежу не на дивані, неначе у Нірвані,
На ліжечку масажнім вирівнюю хребта.
В здоров'ї буду жити, і з піснею Творити!
Життя стає у РАдість, коли веде МЕТА!

20.06.2022
м. Київ