713 Чи може й справдi, а чи може й нi

Игорь Ярин
Чи може й справді, а чи може й ні,
та чи не час все накопичене залишити?
Хай все неправе залишається мені
і буде це для тебе доброю ознакою,
та ти змогла мене так просто знищити
і може й дивно, та й за це тобі також я дуже дякую.