Колыбельная для украинских детЕЙ!

Ирина Гребельная 2
Налетіли дикі орки та вбиають у пітьмі,
А всі вої тихо плачуть та нагострюють ножі!
Ти дитино спи спокійно,бо за нас все ЗСУ,
Шле на той світ всю смердючую орду...

Налетіли мов комахи з орди ракети,
Хочуть нас с тобою вбить....
Нам с тобою не страшні міни-касети,
Бо ми вміємо у двох любить!

Нашу славну Україну,всі степи й лани,
Головне ти спи спокійно хоч сирени,
Та звикай - нема другої долі,
Стать на захист мимоволі....

P.S.Хай сирени не розбудять моє дитя,
ЗСУ його боронять від  катів!!!!