Боже, помилуй нас i державу!

Ольга Назарова 4
Як без Тебе жити, Боже мій,
Твоїх миру, радості, любові?
Як не обмиватись кожну мить
У Христа пречистій святій Крові?

Ти одна Надія для усіх.
Хто ж Тебе, Ісусе, відкидає,
Чинить без кінця і краю гріх,
І спасіння вічного не має.

Стільки душ до вічності ідуть
Із Отцем так і не примирившись!!!
Справи добрі, друзі, не спасуть.
Своє серце для Христа відкрийте.

Ось прийшли до нас часи лихі.
Ворог атакує підло, злобно.
Може смерть негадано прийти
Й розпочатися може життя загробне.

Сатана ні миті не дріма
І з дороги Божої збиває.
Там, де він, там розбрат і пітьма,
І на серці спокою не має.

Розірви Ти сітку сатани
І помилуй нас і Україну!!!
Ти пошли нам Свій небесний мир
І даруй спасіння в Твоїм Сині!

Просвіти всі душі і серця,
Кожному Твоє дай розуміння-
Тільки сила і любов Творця
Перемогу дасть і дасть спасіння.

Матом криє ворог нас і ми
Йому теж матюччя посилаєм...
Україно, приклад не бери
З росіян!!! Бог не благословляє

Ту гидку словесну гнилизну,
Яка згубно діє на людину.
Дайте місце у серцях Христу
І помилує Бог нас і Україну.

Хай прославиться Ісус Христос і Бог
В кожнім серці, по всій Україні!!!
З Богом мир і спокій, і добро,
Й перемога, й будемо єдині!!!

Хай Господь усіх благословить,
Хто підтримує і нам допомагає,
Хто бажає в мирі з нами жить,
Щиро, від душі нам співчуває.

Наші рани, Боже, заживи;
Підніми з руїн нашу державу;
Всіх сиріт наших до нас верни.
Будем вічно, Боже, Тебе славить!!!