Тебе кохатиму до смертi

Виктория Гребенюк Роженкова
З роками ми стаєм мудріші,
І погляд інший на життя.
І радість душу вже не тішить,
Й назад немає вороття.. .

Час невгамовний мчить скоріше,
А я твоя,і не твоя...
Я по собі залишу вірші,
А в них уся душа моя.

В них почуття мої  відверті,
Хоч деякі із них сумні...
Тебе кохатиму до смерті,
Бо так судилося мені....
24 06 2022 р
Вікторія Г М Р