Захисник

Лысенко Евгений Дмитриевич
               
За вільний народ, за твоє життя,
За кручі густі й безкрайні степи.
За ріки, озера, зелені поля.
Сьогодні країну боронитиму я.

Прощавай, моя рідна земля,
моє серце навік із тобою.
Нехай кохання прощальні слова,
оберегом стануть у бою.

Брат мій по зброї, як брат по крові,
Перемога вже близько, за нами!
Ворог назавжди паде в боротьбі,
І вільною стане держава!

Тримайся народе, земле святая.
Єдина і славна країно моя!
В серці вогонь ще досі палає,
За Україну, за рідні міста!