714. Та нi, не може бути все одно...

Игорь Ярин
                Оксане В.

Та ні, не може бути все одно.
Хай зараз ти далеко, але завжди поряд
й наразі все  як у шасливому кіно -
і очі ті ж, і той же самий погляд,
і лиш тобі той притаманний запах,
вирують у душі моїй ті ж самі відчуття.
Ти зараз скоїла на спраглу душу на мою
нищівний замах,
та замах той мені коштовніший за все моє життя.