Дива! З народженням мене сьогоднi привiтало лiто!

Юрий Сафроненко
Дива! З народженням мене
Сьогодні привітало літо!
Лунав акордами гітар
Крізь сон прозорий ягуар
І з посмішкою неземною
Неначе бавився зі мною!
То припускався, то вщухав,
Стрибав, ластився, кувиркався,
Як кошеня оте мурчав,
І дрібним сміхом розсипався.
Цікаві привітання дива!
Нічна стрімка
тропічна
злива!

=GrafBorisfen=  00:19 по домініканському часу, 39 ВейлътЪ7530 ЛЪта від С.М.З.Х.