Не твiй стиль

Элен Ленц
Чому ти не такий як усі?
Твої звички не вмістяться на всі носії.
Ти як і кожен маєш свій стиль,
Та зрозуміти мій - не виявляєш зусиль.

Писати першим - не твій стиль,
І в емоціях повний штиль.
Слухати чиїсь поради - не для тебе,
Ти навіть не вмієш берегти секрети.

Моя музика - не твій стиль,
Вона вміє лиш доносити біль.
Мої слова - для тебе незвичні,
І щось казати більше - буде лишнім.

Мій стиль життя - не твій,
Хоч і створив в тобі емоцій буревій.
Врешті, і я - не твій стиль,
Не підійдеш ближче, ніж на миль.

Але чомусь мені вдалося зрозуміти,
І навіть не стала аргументами крити.
Твій стиль в мить став для мене свій.
І я відкрила для себе світ нових мрій.