Герри Лус. Мир окутан тишиною

Алла Белькова Кресс
пераклад на беларускую мову.
З цішынёю на спатканні!
Ўсюды цішыня.
Толькі песня на світанні
Чуецца мая.

Побач з хваляю марскою
Ліпам падміргну.
Гавару, ўяві, з табою
Я праз цішыню.

Я гатовы ўбачыць горы
І глядзець на іх,
Абудзіць нагамі мора
У світання міг.

Свет пакрыты цішынёю..
Мы з табой ўдваіх!