Не розумiю...

Елена Нарижняк
Не розумiю ...
Вкотре за сiм рокiв
Менi бажали щастя та свободи ,
А замiсть того шлють лиш Джавелини ,
Що тiльки моiй майкi знов повиннi ...

Менi потрiбно лиш сто тисяч танкiв
I декiлька розумних гвинтокрилiв ,
Щоб бачила вся Путинська Росiя :
Вiйна в Донбассi - не Александрiя ...

     02 07 2022
   Зеленский , как актер , взял на себя
   несколько ролей : Наполеон , Нерон ,
   который сжег Александрийскую библиотеку ,
   кстати , я родилась в Александрии ,
   Кировоградской области .
   Все свои - чужие роли ему еще придется
   выучить . Даю ему флаг в руки .