Зелена навала

Еременко Губарева Ирина
І знову «зелена навала»..
І знову – найкращі у світі…
Із вами таке вже бувало –
Катів та запроданців діти…

У світі вас кличуть «ордою» -
Такий бо він є «руський мир»…
І всі обіцянки – бідою.
Вам мозки промив ваш кумир…

І всі, як один – одностайно
Бажають не миру – війни.
І брешуть усім дуже файно,
Бо каїнів диких сини!

То ж ваша молитва – гидота,
Бо в ній усі хибні слова!
І бризки отрути із рота…
Й усе , що не є - полова!!!