Пливу...

Георгий Олегович Хват
Пливу в липневому розмаї
Садів зелених, пишних трав
І з головою поринаю
У велич  добрих Божих справ:
Як все влаштовано чудово
Природа й Всесвіт! Тож - живи!
Уперте ж людство знов і знову
Ад учиняє на Землі.
Чи я попав не в ту хвилину
У цей страшний, буремний світ?
Піти й вернутись, як все мИне?
Нажаль, не знаю скільки літ
Іще чекати спокій з раєм.
Тому ж живу у даний час -
"Ведь  времена не выбирают.
Они лишь выбирают нас"...