В ранок не добрий

Еременко Губарева Ирина
Янголи, крила розправте!
І захистіть від війни!
Щит молитовний поставте
Перед своїми грудьми!

Обороняймо Державу!
Землю й Щасливих людей!
Знищимо орків навалу,
Щоб не вбивали дітей!

Щоб не вбивали Свободи! -
Нам вона Богом дана!!!
Поряд ставайте народи,
Котрим набрид сатана!!!

24.02.2022р.