Стояли - й будемо стояти!

Еременко Губарева Ирина
Стояли – й будемо стояти!
Бо більше нікуди іти!
Казали й будемо казати,
Що не брати ви, а кати!

Про ту «Червоную калину»
Співають скрізь – по всій Землі!
Про нашу Неньку Україну –
Великі люди і малі…

Хто ворог – знають навіть діти –
Дитинство вкрали у дітей! –
Бо замість того щоб радіти,
Живуть між горя та смертей.

Чи можна «їх» людьми назвати
Тих, хто вбиває наш народ?!
Немає слів щоб обізвати …
Не люди! Навіть і не скот!–

Убивці, іроди прокляті!
Чим обпоїв вас сатана?
Немає духу в вашій раті.
Зате в нас Воля є міцна!

І з нами Бог, і в Правді Сила!
А ви – орда, чума і тлін!
І слава ваша – то могила…
А ми  повстанемо з руїн!!!

                (10.06.2022р.)