Ты кранаеш мяне...

Анна Пикуза
Ты кранаеш мяне дарэчы ,
Не рукамі , а кубачкам кавы,
Я удзячна, за нашу сустрэчу,
Для душы яна, не для забавы!

Менавіта такі творчы здымак,
Адлюстроўвае чыстае сэрца,
Я удзячна яшчэ за тое,
Што ля сябе дазваляеш сагрэцца!