Aeternitas

Илона Казимерска
Dla Ciebie Tato

Nie ma Cie...
Drzewa zyja...
Kwitna i rosna...
Maja w sobie sile...

Nie ma Cie...
Sad zostawiles...
Korzenie twe sa w ziemi...
Tesknimy tak bardzo...

Nie ma Cie...
Tak duzo zrobiles...
Syn sie starzeje...
Wnuczka rozkwita...

Nie ma Cie...
Owoce dojrzaly...
Zycie sie zmienia...
Swiat idzie do przodu...

Nie ma Cie...
Wszystko sie zgadza...
Owocem jestes...
A my go jemy...
03.07.2022
© Copyright: Ilona Kazimierska, 2022

PS wszystkie uwagi oraz fotografie sa autora

* Tlumaczenie tytulu z laciny na j. polski:
weicznosc