Роберт Геррик. N-27 Божье Провидение

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(N-27) Божье Провидение

Здесь искупили б мы грехи, тогда
Какая в Судном дне была б нужда?
Бог, не карая грешников, сомненье
Здесь породил бы в Божье Провиденье.


Robert Herrick
27. Gods Providence
 
If all transgressions here should have their pay,
What need there then be of a reckning day:
If God should punish no sin, here, of men,
His Providence who would not question then?