Гаилэм

Римма Сагадеева
Гаилэм - ныклы терэгемдер,
Хэм илхам чыганагым,
Гаилэм - минем таянычым,
Йорэк ж,ырым, сер сандыгым,
Синнэн аерылып торылса,
Эш буенча, сагышларга
Бер конгэ чыдамадым...

7 июль, 2022 ел