Мирняк

Алёна Костина
В полоні покажеш: і що там, і як…
ЗнайдЕмо «відоса» якого ти зняв.
Подекуди з вуст вилітає: «Мирняк».
Огидне, зневажливе, як і «русня».
Безпомічні люди… за спинами в них
Ховатись, козаче, не слава! Ганьба!
Європа навчила? Для неї ви – жмих...
Не вашими руцями жар загріба?
Каналом-аналом транслюється злість,
Гидота, брехня і паскудні слова.
Нікчемний мирняк все одно розповість:
Як нищив «герой», як «русня» рятував.