Моя любимая - Е. Долматовский - english

Евгений Ратков
MY DEAR

По мотивам стихотворения
"Моя любимая"
Евгения Долматовского



-  Go, fight and win,- called me my fate,-
Do it without fear,
When she was weeping at a gate,
Whom I called then "my dear".

Day after day, night after night
Bomb sounds are in my ears.
But thought of you makes me alright
In a cruel fight, my dear.

When I’m in the rest you give me a smile
With the sight that is so clear.
You'll find out in my song why,
In my song why, my dear.

In the left pocket of my shirt
Is your image, it's here.
It always makes me a great support,
Because I feel you’re near.

-------------------------------------
Моя любимая
Евгений Долматовский

Я уходил тогда в поход,
В далекие края.
Платком взмахнула у ворот
Моя любимая.

Второй стрелковый храбрый взвод
Теперь моя семья.
Поклон-привет тебе он шлет,
Моя любимая.

Чтоб дни мои быстрей неслись
В походах и боях,
Издалека мне улыбнись,
Моя любимая.

В кармане маленьком моем
Есть карточка твоя.
Так, значит, мы всегда вдвоем,
Моя любимая.