Осенняя любовь

Елена Роус
Мені тебе не вистачає ,
Твоїх очей як небо синіх ,
Чи твоє серце відчуває
Кохання пізнє та осіннє ?..

А я чекатиму на тебе
Завжди , бо вірю , що ти доля
Моя , та іншої не треба
З очима як вода у морі .

Ти знай ...Що так тебе любити
Одне лиш серце в світі буде ,
Без тебе далі вже не жити ,
Без тебе далі вже нікуди ...