Вiйна

Нина Лукьяненко
Убитий син, вмирає мати,
Без сина вже життя нема…
Біль лише буде відчувати,
Що принесла їй ця війна.

І батькове життя згасає,
Бо вже кровиночки нема.
Для нього сенс життя втрачає,
Така жорстока ця війна.

Загинув син і все вмирає,
Бо син для них був, як стіна,
Що ворог клятий підриває…
Хай буде проклята війна!