***

Ирина Гребельная 2
Мої сльози рубіном стікають з очей,
І весь світ розділився до і після війни,
Ми не звали цих божевільних "гостей"...
З головою пірнаю в довоєнні ще сни...

Течуть по щокам кроваві струмки,
Я рахую всі дні з початку війни!
Що вам треба від нас ординські кати?
Вас у прах перетнуть українські "млини"!!!!